Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Vliesbehang


Wat is een vliesbehang?

Vliesbehang wordt ook snelbehang genoemd. Dit is en behang met een vinyl of papieren laag. Het behang is gemaakt als een vlies en heeft geen structuur. De naam snel behang komt doordat u het zonder lijm kunt ophangen, hierdoor kunt u het snel ophangen en heeft u geen droogtijd. Vliesbehang wordt ook gebruikt als een onderlaag voor een andere behang of voor verf omdat het behang zeer stevig en licht is.

Wat zijn de Voordelen van vliesbehang?

Vliesbehang heeft meerdere voordelen die erg uitgebreid zijn. Het eerste voordeel van vliesbehang is dat die gemakkelijk is aan te brengen bij elke omstandigheden. Een paar andere voordelen zijn dat uw behang nooit zal krimpen of vlekken. Hierdoor is vliesbehang  één van de meest gekozen behangsoort van de afgelopen jaren. Omdat het vliesbehang makkelijk te onderhouden is kunt u ervoor zorgen dat het altijd schoon blijft.

Bovendien is de vliesbehang meerdere malen sterker dan een klassieke behang. U hoeft u geen zorgen te maken dat het behang zal scheuren want, dit is niet ter sprake bij een vliesbehang. Als u toch van gedachte veranderd is het behang zeer makkelijk weer weg te halen, uw muur blijft altijd netjes en strak.    

Waarom zou je voor een vliesbehang moeten kiezen?

Het vliesbehang kan een zeer strakke afwerking geven in tegenstelling tot het stukadoren van wanden. U hebt geen last van scheuren en krimpingen met deze behangsoort , wel als u kiest voor een klassiek behang. Zoals we hierboven ook al hadden genoemd is de behang erg makkelijk schoon te houden waardoor uw behang een langere periode strak en schoon blijft dan de klassieke behangen.      

De verschillende soorten vliesbehang.

Het vliesbehang kunt u in verschillende maten , diktes en soorten vinden. Zo heeft u behang met ruitjes die ook wel structuur vliesbehang wordt genoemd. Daarbij kunt u ze ook vinden in gladde vorm, die worden vaak gebruikt bij nieuwbouwwoningen. Als u een betere kwaliteit behang in huis wilt moet u voor de dikkere vliesbehang kiezen, dit raden we aan bij muren met vele oneffenheden. Nadat de behang is aangebracht bij je muur of wand moet u wel de vliesbehang voorzien van een verflaag. De kleur kies je natuurlijk zelf uit maar, wij willen u graag advies geven wat het mooiste past bij de inrichting van uw huis.

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan