Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Vliesbehang


Wat is een vliesbehang?

Vliesbehang word ook snel behang, dit is en behang die een vinyl of papieren laag. Het behang is gemaakt van vlies dit heeft geen structuur. De naam snel behang komt omdat , de vliesbehang snel en zonder ingelijmd te worden aangebracht word en heeft ook geen wachttijd om te drogen. Vliesbehang word ook gebruikt als een onderlaag voor een andere behang of voor verf omdat, de behang zeer stevig is maar ook tegelijkertijd licht.

Wat zijn de Voordelen van vliesbehang?

Vliesbehang heeft meerdere voordelen die erg uitgebreid zijn. De eerste voordeel van een vliesbehang is dat die gemakkelijk is aan te brengen bij elke omstandigheden. Een andere voordeel is dat je behang nooit zal krimpen en daarbij zul je geen vlekken op je behang krijgen. De vliesbehang is een van de meest gekozen behangsoort van de afgelopen jaren omdat , de vliesbehang makkelijk te onderhouden is en daarbij altijd schoon blijft.

Bovendien is de vliesbehang meerdere malen veel sterker dan een klassieke behang. Je hoeft je geen zorgen te maken of de behang zal scheuren want , dit is niet ter sprake bij een vliesbehang. Als je toch van gedachte veranderd is de behang zeer gemakkelijk weer te laten verwijderen , je muur blijft altijd netjes en strak.

Waarom zou je voor een vliesbehang moeten kiezen?

De vliesbehang kan een zeer strakke afwerking geven in tegenstelling tot de stukadoren van wanden. Je hebt geen last van scheuren en krimpingen met deze behangsoort , wel als je kiest voor een klassieke behang. Zoals we hierboven ook al hadden genoemd is de behang erg makkelijk schoon te houden waardoor je behang een langere periode strak en schoon blijft dan de klassieke behangen.

De verschillende soorten vliesbehang.

De vliesbehang kun je in verschillende maten , diktes en soorten vinden. Zo heb je behang met ruitjes die ook wel structuur vliesbehang word genoemd. Daarbij kun je ze ook vinden in gladde vorm , die worden vaak gebruikt bij nieuwbouwwoningen. Als je een betere kwaliteit behang wilt in huis moet je voor de dikkere vliesbehang kiezen , dit raden we aan bij vele oneffenheden in bestaande wanden. Nadat de behang is aangebracht bij je muur of wand moet je wel de vliesbehang voorzien van een verflaag. De kleur kies je natuurlijk zelf uit maar , wij willen je graag advies geven wat het mooiste past bij de inrichting van je huis past.

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan