Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Vliesbehang


Wat is vliesbehang?

Vliesbehang bestaat meestal uit een onderlaag van glasvezel en een toplaag van vinyl of papier. De term snel behang wordt ook gehanteerd. U hoeft namelijk geen lijm aan te brengen, waardoor het snel opgehangen kan worden en u geen droogtijd heeft. Verder is vliesbehang ook ideaal om als onderlaag voor een ander behang te fungeren, of om verf over te schilderen aangezien het zeer stevig en licht is.

De voordelen van vliesbehang

Vliesbehang is één van de populairste soorten behang, en niet onterecht. Het biedt een aantal voordelen om een vliesbehang aan te schaffen. Allereerst is vliesbehang vrij gemakkelijk aan te brengen wanneer u van plan bent het zelf op te hangen. Ten tweede is het makkelijk te onderhouden waardoor u ervan verzekerd bent dat u altijd een schone muur heeft. Verder krimpt het niet, aangezien het geen vocht opneemt. Een ander bijkomend voordeel: Vliesbehang is vele malen sterker dan klassiek papieren behang. U kunt er daarom van op aan dat het niet scheurt. Vliesbehang is ook gemakkelijk te verwijderen, wat goed uitkomt wanneer u naar verloop van tijd toe bent aan iets nieuws. Tenslotte is vliesbehang geschikt voor een erg strakke afwerking.

Verschillende soorten vliesbehang

Er zijn talloze soorten vliesbehang. Er is een grote variatie aan diktes en soorten, en u kunt het natuurlijk in verschillende maten bestellen. Elk behang heeft zijn eigen specifieke voordelen. Wanneer u bijvoorbeeld een muur heeft met veel oneffenheden, kunt u het best gebruik maken van een wat dikker behang. Wanneer u over een wat lager budget beschikt, is een dun behang wellicht een betere optie. Er zijn eveneens vele patronen te verkrijgen, er is voor ieder wat wils. Er zijn vele unieke en creatieve designs. Zo kunt u het behang precies aan passen aan uw smaak, en bent u ervan verzekerd dat uw muur er prachtig en bijzonder uitziet!

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan