Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Op zoek naar een renovlies behanger?


Wilt u uw huis met renovlies laten behangen, en bent u dus op zoek naar een renovlies behanger? Dan bent u bij behangdirect aan het juiste adres. Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk tegen een aantrekkelijke prijs.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij heel goed werk leveren. Onze klanten zijn vanzelfsprekend erg tevreden met ons werk. Bekijk de foto’s op onze website als u nieuwsgierig bent.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Hieronder leggen wij uit wat onze werkwijze is. Verder kunt u meer informatie lezen over renovlies behang, wat zijn de voordelen en waar moet u opletten?

Wilt u weten wat de kosten bedragen? Vraag dan een offerte aan. Onze kosten zijn namelijk altijd afhankelijk van het aantal m2 dat behangen moet worden. U kunt ook altijd bellen om wat meer informatie te krijgen!

Zelf renovlies behangen of een behanger inschakelen?

U heeft altijd de keuze om zelf het behang aan te brengen. Toch raden wij u sterk aan om een beroep te doen op een professional. Hier zijn verschillende redenen voor.

Het is misschien wel mogelijk om als leek renovatievlies behang op te hangen, maar dat betekent niet dat het ook goed behangen wordt. Er zijn tal van risico’s wanneer u er voor kiest om zelf aan de slag te gaan.

Wij zien vaak dat amateurbehangers het renovatievlies behang niet strak aanbrengen. Er zitten kreukels in de hoeken of het behang laat los. Hierdoor kunnen er ook makkelijk scheuren ontstaan, en dit is in tegenstelling tot stucwerk niet makkelijk om te herstellen. Verder is het werk niet naadloos. Ook worden vaak de verkeerde materialen gebruikt. Tenslotte droogt de lijm heel snel, u moet dus in een hoog tempo werken. Dit is voor de huis-en-tuin klusser vaak moeilijk om bij te benen.

Hierom is het erg verstandig om een professionele renovlies behanger in te huren. Dit kost misschien geld, maar op de lange termijn is het veel voordeliger. Behangdirect.nl staat klaar om u te helpen!

Ga voor een ervaren en betrouwbare renovlies behanger!

Tegenwoordig zijn er op het internet talloze renovlies behangers te vinden die beweren professioneel werk te leveren. Je komt ze tegen op websites zoals werkspot of marktplaats. Ze bieden hun diensten aan voor extreem lage prijzen.

Bij dit soort figuren moeten de alarmbellen gaan rinkelen. 9 van de 10 keer zijn dit personen die werk van erg slechte kwaliteit leveren. Om toch nog iets te verdienen met de lage prijs die zij vragen, zullen zij heel erg snel en niet secuur werken. Ook zullen zij alleen maar de goedkoopste materialen gebruiken.

Het behang zal al snel weer vervangen moeten worden. Op de lange termijn bent u dus niet goedkoper, maar juist duurder uit! Schakel daarom altijd de hulp in van een professional zoals behangdirect. Wij hebben jarenlange ervaring.

Wat is renovlies behang?

Waarschijnlijk ben je wel bekend met renovlies, maar voor degene die wat meer informatie willen, beschrijven we hier wat renovatievlies precies inhoudt. Renovlies behang is afgeleid van de term renovatievlies. Aan de hand van deze term kunt u al een beetje inschatten wat voor soort behang dit is. Renovlies is geschikt om kleine scheurtjes en putjes in de muur te bedekken, en op die manier de muur weer een strak en fris uiterlijk te geven. Het is daarom een heel goed alternatief voor stucwerk. Sterker nog, het is een hele goede vervanger voor stucwerk aangezien de kosten van renovlies behang lager zijn.

Hoe ziet renovlies eruit?

Renovlies ziet er, wanneer het door een ervaren behanger is aangebracht, heel strak en mooi uit. Het is amper van een echte stucmuur te onderscheiden. Wanneer renovlies goed aangebracht is zult u geen naden zien. Door het geheel professioneel af te kitten wordt de strakke look nog eens versterkt.

Renovlies voordelen

Renovatievlies heeft een aantal hele grote voordelen. Wij hebben ze hieronder overzichtelijk op een rijtje gezet.

 • Het is goedkoop (goedkoper dan stucwerk)
 • Het resultaat is bijna net zo glad als een stucmuur
 • Renovlies is stevig en scheurt niet
 • Er kan overheen geschilderd worden (meerdere malen)
 • Het gaat jarenlang mee
 • Je kunt het gemakkelijk afkitten
 • Bestendig tegen stoten en krassen
 • Je kunt nogmaals behangen
 • Kleine gaatjes worden afgedekt
 • Het is brandveilig
 • Nat afneembaar
 • Renovlies behang ademt
 • Renovlies behang en nieuwbouwwoningen

  Wanneer u een nieuwbouwwoning heeft dan raden wij u sterk aan om renovlies te gebruiken voor uw woning. Daar zijn een aantal hele belangrijke redenen voor.

  De voornaamste reden om voor renovlies te kiezen: de muren van een nieuwbouwhuis bewegen nog een aantal jaar nadat het huis opgeleverd is. De woning rust in het begin namelijk niet helemaal strak op de fundering. Het huis moet nog een aantal millimeter zakken.

  Hierdoor kunnen er scheuren ontstaan in het stucwerk. Wanneer dit gebeurt is dat natuurlijk heel jammer. Je hebt net een flink bedrag geïnvesteerd, en dan loop je kort daarna al tegen een probleem op.

  Met renovlies kunt u dit probleem voorkomen. De scheuren zitten namelijk in de muur en niet in het behang. Met renovlies heeft u dus nergens last van. Daarom raden wij renovlies aan bij nieuwbouwwoningen.

  Daarnaast is renovlies behangen een stuk goedkoper dan je muur laten stucen. Het is vaak wel 30 procent goedkoper, terwijl het resultaat bijna even strak is!

  Renovlies behang aanbrengen

  Hoe gaat dat in zijn werk renovlies aanbrengen? Renovatievlies is heel erg mooi behang, maar het moet wel goed geplaatst worden. Er zijn verschillende technieken om het behang aan te brengen. Wij gebruiken alleen de beste om een zo goed mogelijk eindresultaat te garanderen.

  Een ander voordeel: door onze ervaring kunnen we heel snel werken. De klus wordt over het algemeen in een dag geklaard. Het duurt slechts 24 uur voordat het behang gedroogd is. Dan kan er nog geverfd worden als u dat verlangt.

  Wil u weten wat de kosten zijn van renovlies laten behangen? Dan kunt u het best even contact met ons opnemen. De kosten hangen namelijk af van het aantal m2. Wij zullen gelijk een offerte voor u opstellen. Wanneer u renovlies wilt laten aanbrengen, dan helpen wij u graag!

  Kun je renovlies (in kleur) beschilderen?

  Renovlies is prima materiaal om te beschilderen. Wilt u dus geen witte muur maar een gezellig ander kleurtje? Dan is dit prima mogelijk. Toch kiezen de meeste mensen voor 9010 (gebroken wit).

  Wanneer u iets anders verlangt is dat natuurlijk ook prima mogelijk. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in behangen, maar ook in schilderwerk!

  Welke verf gebruikt u voor renovatievlies?

  Wij gebruiken altijd verf van hoge kwaliteit wanneer we uw behang schilderen. Wij kopen veel verf in waardoor wij mooie kortingen kunnen afdwingen. Verder gebruiken we verf met een hoge schrobklasse. De muren kunnen dus gemakkelijk schoongemaakt worden.

  Hoe vaak verven?

  Wanneer u verf van een hoge kwaliteit gebruikt (zoals wij doen) dan is de verf in één keer dekkend. Er hoeft dus maar eenmalig geschilderd te worden. Het gaat hier dan wel om witte verf. Bij kleurenverf moet er vaker geschilderd worden 1 of 2 maal extra is noodzakelijk.

  Een groot voordeel van renovlies, u kunt het met gemak meerdere keren beschilderen. Het is dus mogelijk om uw muren zo nu en dan een ander kleurtje te geven. Een verfrissende nieuwe look is natuurlijk hartstikke fijn.

  Afkitten en schuren

  Wij willen perfect werk afleveren. Vandaar dat we er alles aan doen om de muur er zo goed mogelijk uit te laten zien. Wij willen strak en prachtig werk afleveren. Daarom kiezen wij voor een professionele kitafwerking. De naden en randen kitten wij af en op die manier ontstaan er strakke lijnen.

  Het is ook mogelijk om de muur eerst te schuren voor we gaan behangen. Renovlies is erg effectief om scheurtjes en kleine putjes af te dekken. Echter, wanneer er veel grotere scheuren aanwezig zijn is het verstandig om eerst te schuren voor een nog strakkere afwerking.

  Renovlies is ook beschikbaar in verschillende diktes. Hoe dikker het materiaal, hoe beter zwakke plekken in de muur afgedekt worden. Dunner renovlies kan echter wel strakker behangen worden.

  Renovlies of stucen?

  U loopt wellicht met de vraag rond, moet ik kiezen voor stuc of behang? Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden bij de keuze tussen stucen of renovlies.

  Allereerst is renovlies veel geschikter voor een nieuwbouwwoning. De muren zijn nog niet volledig gezakt, waardoor er scheurtjes kunnen ontstaan in het stucwerk. Bij renovlies hebt u hier geen last van.

  Verder is renovlies een stuk goedkoper, terwijl u er wel hetzelfde strakke resultaat meekrijgt. Natuurlijk is stucwerk nog net iets gladder. Maar wanneer u een professioneel behangbedrijf zoals ons in dienst neemt, dan zal het eindresultaat vrijwel hetzelfde zijn.

  Renovlies of glasvezelbehang

  Glasvezelbehang is eveneens een goede optie. Het is op sommige gebieden zelfs beter dan renovlies, het is bijvoorbeeld erg sterk.

  Glasvezelbehang is wel duurder, en ook een stuk stugger om mee te werken. Hierdoor is de afwerking minder strak dan bij renovlies behang.

  Wij kunnen ook prima glasvezelbehang voor u ophangen. De keuze is geheel aan u! Wanneer u nog wat meer vragen heeft of hulp nodig om te beslissen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  De werkwijze van behangdirect.nl

  Waarom kiezen voor behangdirect.nl? Wij willen onze klanten zo goed mogelijk helpen. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen we u een behangmuur met een strakke ‘look’ garanderen.

  Omdat wij veel expertise hebben kunnen we ook snel en effectief werken. Hierdoor kunnen we een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Bent u benieuwd naar de prijs van renovlies behangen per m2? Vraag dan om een offerte!

  Wij bieden ook uitstekende en persoonlijke service aan. U kunt met allerlei vragen bij ons terecht. Zowel voor als tijdens het traject. Verder kunnen we snel een offerte voor u opstellen zodat u weet waar u aan toe bent.

  Verder kunnen wij verschillende soorten behang ophangen. Schilderwerk is eveneens een mogelijkheid. U heeft dus meerdere opties en wij kunnen u compleet ontzorgen!

  Wilt u ook prachtig behang?

  Vraag een offerte aan