Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Renovliesbehang


Druk bezig met een verbouwing in huis? Dan is renovlies behang ideaal voor het renoveren van al uw stucwerk. Ouder verrotte muren worden weer helemaal als nieuw ervaren dankzij renovlies behang. Het is overschilderbaar, prachtig egaal, en heeft geen structuur.

Wat houdt renovlies in?

Renovlies is een afkorting voor ‘renovatievlies’. Het woord zegt het al, renovlies zorgt ervoor dat oude muren als nieuw worden beschouwd. Renovlies heeft verschillende soorten diktes, ook is het makkelijk om weer overheen te schilderen. Renovlies is een moderne manier om zo weer egale, en witte muren te krijgen. Renovlies koopt u meestal zonder een print of structuur, al wil je dit wel kan dat natuurlijk ook nog.

Wanneer moet je kiezen voor renovlies behang?

Vaak wordt renovlies behang neergehangen op een wand die behangklaar is. Door dit materiaal worden haarscheuren, kleine gaatjes, oneffenheden moeiteloos weggestopt. Renovlies valt niet te onderscheiden met stucwerk, het heeft namelijk een zeer scheur overbruggende afwerking. Wat ook niet onaardig is, is dat het volledig glad is en het zo makkelijk is om het te schilderen.

Voor-en nadelen van renovlies behang

Dankzij renovlies behang is het mogelijk om van uw oude woning een mooie, strakke en naadloze wanden te geven. Ook is renovlies krimpvrij, brandveilig, stoot en krasvast. En wat al benoemd is maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden: het is perfect materiaal om op te schilderen.

Maar helaas bij ieder voordeel zit ook een nadeel: dat is bij renovlies behang dat het zeer onbekend is onder de meeste mensen. Veel mensen die hun huis gaan verbouwen kiezen voor glasvezel behang in een doe-het-zelf winkel. Maar dat is niet logisch want renovlies heeft veel voordelen wat glasvezelbehang dan weer net niet heeft. Zo is de prijs voordeliger, het behang milieuvriendelijker en is de plaatsing een stuk eenvoudiger. Het is zowel geschikt voor plafonds als voor wanden. U kunt tussen verschillende diktes kiezen maar ook of je hem voor geschilderd wilt of gewoon standaard.

Afwerking

Na de plaatsing van het behang kunt u beginnen met een afwerkingsverf of een primer. Hier zijn maximaal twee lagen verf voor nodig. Wilt u een perfect eindresultaat? Dan kun je de naden waar de banden samenkomen ook eerst nog even vullen en een beetje schuren.

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan