Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Renovliesbehang


Bent u bezig met het verbouwen van uw huis? Zijn de muren aan een opknapbeurt toe? Dan is renovliesbehang een optie voor u. Het voordeel van renovlies; het is egaal in tegenstelling tot glasvezelbehang, maar een stuk goedkoper dan normaal stucwerk.

Wat is renovliesbehang?

Renovlies staat voor renovatievlies. Uit de naam kan dus de functie van het behang al afgeleid worden, oude muren kunnen zodanig hersteld worden met behulp van renovliesbehang dat ze als nieuw beschouwd kunnen worden. Renovlies is in verschillende diktes leverbaar. Het is eveneens gemakkelijk om erover heen te schilderen, zodat u de muur van de gewenste kleur kan voorzien.

Waarom kiezen voor renovliesbehang?

Renovliesbehang is een goede optie wanneer je een muur hebt die haarscheuren, kleine gaatjes of andere oneffenheden bevat. Door het gebruik van renovlies kunnen dit soort probleemmuren gemakkelijk aangepakt worden.

Voordelen renovliesbehang

Renovliesbehang biedt meerdere voordelen. Allereerst is het mogelijk om beschadigde wanden een mooie, strakke nieuwe ‘look’ te geven. In tegenstelling tot glasvezelbehang is renovlies volkomen strak, wanneer je dus deze stijl overweegt, kies dan voor renovlies. Verder is renovlies brandveilig, krimpvrij en stoot en krasvast. Tenslotte spelen kosten een rol. Renovlies kan al gauw dertig procent goedkoper zijn dan klassiek stucwerk. Terwijl het resultaat, een strakke wand, hetzelfde is. Wij adviseren u dan ook sterk om renvliesbehang te overwegen in plaats van stukadoorswerk.

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan