Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Junglebehang


Ben jij ook een enorme fan van planten en bloemen of ben je helemaal gek op de nieuwe trend van de Urban Jungle? Creëer dan je eigen jungle door middel van jungle behang! Voeg mooie planten toe bij het behang, en zo lijkt het net of je op vakantie bent in je eigen huis. Voor een persoonlijke Touch kun je natuurlijk wat leuke accessoires. Jungle behang heeft vele mogelijkheden, laat je verassen!

Jungle behang: wat is het?

Exotische wilde dieren, een tropische print, veel palmbomen, bananenbomen of veel groene bladeren en planten. Het zal je misschien denken aan botanische prints, hier lijkt het dan ook erg op. Jungle behang geeft je een avontuurlijke sfeer, naast dat geeft het ook leven in de brouwerij. Het lijkt net of je midden in de natuur zit, terwijl je gewoon een kopje thee drinkt in je woonkamer. Veel verschillende patronen, jungle behang is zeer veelzijdig.

Jungle behang stijlen

Bij jungle behang moet je dus denken aan veel verschillende soorten kleuren en een drukke print. Hoe combineer je dit? Gelukkig is er jungle behang met weinig drukke print en maar met een paar enkele patronen en een rustig kleurpatroon. Al gebruik je dezelfde kleur op het behang is het meteen al een stuk rustiger als met allerlei verschillende kleuren. Dit levert een mooi beeld op. Zo blijkt het dat je jungle behang op allerlei manieren in je huis kunt toepassen. Vind je juist een luxe uitstraling in je woonkamer mooi? Dan zijn donkergroene tinten een goede oplossing, in combinatie met velvet meubels en voor een extra luxe beeld ook nog wat fluwelen kussens of een satijnen laken.

Jungle behang groen en goud

Wat heel zeker is, is dat groen en goud een perfecte combinatie is! Door het luxe goud en het groen wat het ook weer krachtig maakt is dit een gouden combinatie. Zorg voor een botanische print met het luxe jungle behang. Ook kunnen accessoires niet ontbreken, fotolijsten, spiegels en andere kleine details.

Combineer je jungle behang met planten

Natuur kan natuurlijk niet ontbreken bij een jungle kamer. Groen is daarbij echt het teken van natuur. Zorg daarom voor grote groene exotische planten in huis. Met gigantische bladeren, voor een beeldig effect. Varen, palmen, tropische planten het liefst planten die je niet zo snel in Nederland tegen zult komen.

Wat ook een leuk effect heeft is om allemaal planten in een hoekje in je huis neer te zetten. Zorg voor een soort ‘'mini-jungle'' en zet wat kleine groene planten bij elkaar. Dit zorgt voor de wel belovende tropische vibe.

Luxe jungle uitstraling

Elegante meubels kunnen niet ontbreken in een luxe jungle look. Daarin zijn accessoires erg belangrijk, wat al even kort benoemd is. Denk dan ook aan mooie drankflessen, glazen vazen, een plantenverzameling. Al heb je deze stijl uitgekozen, kies dan vooral voor donkerkleurig jungle behang. Kleuren zoals donkergroen, zwart, donkerblauw in combinatie met grote groene bladeren of mooi goed. Nu kun je je verzekeren op een prachtig effect in jouw huis!

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan