Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Junglebehang


Bent u ook een enorme fan van planten ,bloemen en de jungle? Dan bent u vast ook helemaal gek op de nieuwe trend van de Urban Jungle. Creƫer uw eigen jungle door middel van jungle behang! Voeg mooie planten toe bij het behang zodat het lijkt of je op vakantie bent in je eigen huis. Voor een persoonlijke touch kunt u natuurlijk wat leuke accessoires matchen met het behang.

Jungle behang: wat is het?

Exotische wilde dieren, een tropische print, veel palmbomen, bananenbomen of veel groene bladeren en planten. Met deze omschrijving denkt u misschien aan botanische prints, hier lijkt het dan ook erg op. Jungle behang geeft u en uw huis een avontuurlijke sfeer, naast dat brengt het ook leven in de brouwerij. Het lijkt net of u midden in de natuur zit, terwijl u gewoon een kopje thee drinkt in uw woonkamer.

Jungle behang stijlen

Bij jungle behang kunt u denken aan veel verschillende soorten kleuren en een drukke print. Hoe combineer je dit? Gelukkig is er ook jungle behang met weinig drukke print, enkele patronen en een rustig kleurpatroon. Als u een kleur op het behang gebruikt is het meteen al een stuk rustiger als met allerlei verschillende kleuren. Dit levert een mooi beeld op. Zo blijkt ook dat jungle behang op allerlei manieren in uw huis is toe te passen. Vind u juist een luxe uitstraling in uw woonkamer mooi? Dan zijn donkergroene tinten een goede oplossing, in combinatie met velvet meubels en voor een extra luxe beeld ook nog wat fluwelen kussens of een satijnen laken.

Jungle behang groen en goud

Wat heel zeker is, is dat groen en goud een perfecte combinatie is! Door het luxe goud en het groen wat het ook weer krachtig maakt is dit een gouden combinatie. Zorg voor een botanische print met het luxe jungle behang. Ook kunnen accessoires niet ontbreken, fotolijsten, spiegels en andere kleine details.

Combineer je jungle behang met planten

Natuur kan natuurlijk niet ontbreken in uw een jungle kamer. Groen is het teken van natuur. Zorg daarom voor grote groene exotische planten in huis. Met gigantische bladeren, voor een beeldig effect. Varen, palmen en tropische planten die u niet zo snel in Nederland tegen zult komen versterken dit effect. Wat ook een leuk effect heeft is om allemaal planten in een hoekje in je huis neer te zetten. Dit zorgd voor een soort "mini-jungle" met een veelbelovende tropische vibe.

Luxe jungle uitstraling

Elegante meubels kunnen niet ontbreken in een luxe jungle look. Daarin zijn accessoires erg belangrijk, wat al even kort benoemd is. Denk dan ook aan mooie drankflessen, glazen vazen, een plantenverzameling. Al hebt u deze stijl uitgekozen, kies dan vooral voor donkerkleurig jungle behang. Kleuren zoals donkergroen, zwart, donkerblauw in combinatie met grote groene bladeren of mooi goed. Nu kunt u zich verzekeren op een prachtig effect in uw huis!

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan