Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Fotobehang


Wanneer u aan het verbouwen bent, en op zoek bent naar nieuw behang voor bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer, dan is fotobehang een erg leuke optie. Dit geeft uw huis een unieke ‘look’, en biedt ook talloze mogelijkheden.

Haast elke afbeelding is geschikt om gebruikt te worden als fotobehang. Op die manier kunt u gemakkelijk een bepaalde sfeer creëren. Wanneer u een knusse en landelijke ‘vibe’ verlangt, is het bijvoorbeeld aan te raden om een afbeelding van een herfstachtige en bosrijke omgeving te nemen. Wanneer u op zoek bent naar een rustige uitstraling, kunt u wellicht een foto van het strand of de zee overwegen. Voor elke situatie is er wel een foto die aan de wensen voldoet!

Fotobehang: hoe werk het?

De naam zegt het al: Bij fotobehang wordt een afbeelding die u zelf uitkiest gebruikt om behang te maken. U levert een foto en vervolgens zorgen wij ervoor dat er hier een mooi behang van gemaakt wordt, wat wij vervolgens bij uw thuis zullen ophangen (als u dat wenst).

Het behang wordt van een speciaal papier en inkt vervaardigd waardoor het niet beschadigd wordt door UV stralen, op die manier kan uw fotobehang zelfs in fel zonlicht een mooie kleur behouden.

Gebruik je eigen foto’s

Er is ook een mogelijkheid om uw zelfgemaakte foto’s aan de muur op te hangen. Wellicht heeft u op vakantie erg mooie kiekjes gemaakt, of misschien bent u creatief van aard en maak u zelf schitterende en kunstzinnige afbeeldingen. In beide gevallen is het mogelijk om deze afbeeldingen om te toveren tot fotobehang. Op die manier krijgt uw behang een echte persoonlijke ‘touch’, waardoor u muren sprankelend tot leven komen!

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan