Beste prijs kwaliteitverhouding
15 jaar ervaring
Wij komen afspraken na

Fotobehang


U bent bijvoorbeeld aan het verbouwen, en wilt nieuw behang voor in uw woonkamer of slaapkamer. Dan is fotobehang een erg leuke optie! Zo laat u uw muur er echt uitspringen en legt u al uw mooie herinneringen vast, zodat u elke dag weer met een lach wakker wordt. Kies u mooiste foto’s uit, en behangen maar!

Fotobehang: wat houdt het in?

Het klinkt eigenlijk super logisch want de naam verklapt het al. Bij fotobehang wordt een print of een foto afgebeeld op uw muur. Het wordt van een speciaal papier en inkt gemaakt waardoor het niet beschadigd wordt door UV. Al komen de foto’s in fel zonlicht blijven ze hun mooie kleur behouden. U kunt fotobehang in allerlei varianten krijgen. U kunt uiteraard alle foto's gebruiken. Natuurfoto's, foto’s van steden, van je familie ga zo maar verder want het is allemaal mogelijk.

Je zelf hangen op de muur

Er is ook een mogelijkheid om uw zelfgemaakte foto’s aan de muur op te hangen. Zo kunt u elke morgen weer wakker worden met een glimlach. Dit is heel gemakkelijk, je kunt je foto’s op een digitale manier doorsturen naar het bedrijf dat jouw behang maakt. Let hier wel goed op het formaat van de foto.

Kosten fotobehang

Ook zit er een lekker prijsje aan fotobehang. U bent ongeveer 25 euro kwijt aan een vierkante meter fotobehang. Vaak wordt er nog wel een bedrag gerekend voor de opmaakkosten van de foto’s. Ook de kwaliteit van het papier dat u kiest heeft invloed op de uiteindelijke prijs. 

Wees creatief met fotobehang!

U kunt uw fotobehang zeer uniek en origineel maken met een beetje creativiteit. Bent u bang voor beschadiging kunt u er desnoods nog een glazen wand overheen plaatsen. Al heeft u een modern interieur is het leuk om behang te nemen van grote steden. Zo lijkt het continue beweging. Al combineer je dit met een landelijke stijl is het leuk om herfstkleuren hiervoor te kiezen, dit is de ideale blikvanger. Het maakt je huis gezellig en knus. Wilt u lekker ontspannen in uw huis? Kies dan voor een rustgevende afbeelding van het strand of van het bos. Dit is vooral een goed idee voor uw slaapkamer of woonkamer, zo kunt u genieten van een prachtig rustgevend uitzicht genieten!

Wilt u ook prachtig behang?

Vraag een offerte aan